facebook-logo
placeholder

Crumble s emmentalem a hruškami

Chody

Předkrmy

Obtížnost

Středně obtížné

Doba

30 minut

INGREDIENCE

150 g hladké mouky
100 g hnědého cukru
100 g ovesných vloček
100 g rozpuštěného másla
1 balíček strouhaného sýru Président Emmental 200 g
4 hrušky
1 lžíce citronové šťávy

Příprava

Smícháme mouku, cukr, ovesné vločky a přilijeme rozpuštěné máslo. Vše pořádně promícháme a rovnoměrně rozprostřeme do zapékacích misek. Omyjeme hrušky, nakrájíme je na malé kousky, zakápneme citronovou šťávou a nasypeme do misek na připravený podklad. Následně hrušky zasypeme strouhaným sýrem. Pečeme dozlatova v troubě předehřáté na 180 °C cca 30 minut.

Použitý produkt