Plátky na burger cheddar a gouda

gouda-chedar-montaz-600x600px (1)

Jak vylepšit grilování? No přece s novými Président Plátky na burger! A abyste mohli popustit uzdu fantazii, přinášíme vám je rovnou ve dvou variantách – gouda a cheddar.

Président plátky gouda

Užijte si ještě více společné chvíle při grilování s novými Plátky na burger Président. Výtečně doplní váš výsledek z grilování. Ideální jsou na hamburger. Naše gouda má vyvážený poměr tuku, díky kterému se plátky sýra po zahřátí lehce táhnou a neztrácí svou jemnost.

Dokonalého výsledku dosáhnete, když plátek položíte na čerstvě ugrilovaný hamburger a necháte ho 1–2 minuty zahřát ještě přímo na grilu. Sýr bude mít skvělou konzistenci a texturu a vy z něho budete mít ještě o kousek lahodnější požitek. Potom již hotový hamburger vložíte do bulky potřené vaší oblíbenou omáčkou a navrch nezapomeňte doplnit křupavou sezonní zeleninou.

Président plátky cheddar

Výrazná a lehce pikantní. Taková je chuť nových Président Plátků na burger Cheddar. Díky své textuře a chuti se bude skvěle hodit do ostřejších typů hamburgerů. Při grilování je nezapomeňte dát přímo na připravené maso a nechat je 1–2 minuty zahřát přímo na grilu. Jejich aroma tak bude ještě o trochu výraznější a vy dostanete ten nejlepší výsledek.

Plátky Cheddar se skvěle snoubí nejen s kvalitním hovězím masem, ale budou se hodit i ke šťavnatému trhanému vepřovému. Doplnit je dále můžete třeba nakládanými papričkami jalapeños, čerstvými rajčaty a červenou cibulí.