Gurmánský talíř s uzeným lososem a čerstvým kozím sýrem

uzeny-losos

Doba přípravy : 10 min


Obtížnost :


Suroviny

  • 200 g uzeného lososa
  • 1 salátová okurka
  • 8 snítek čerstvého kopru
  • šťáva z 1 citronu
  • 12 kousků sýru Président12 Petits Chévres přírodní
  • 2 světlé bagetky
  • sůl, pepř

Příprava

Krok 1

Na velký talíř natrhejte kousky uzeného lososa a rozprostřete.

Krok 2

Okurku nastrouhejte škrabkou na široké plátky a dejte na lososa, ozdobte snítkami kopru a zakapejte šťávou z citronu.

Krok 3

Navrch nalámejte Président kozí sýr čerstvý, osolte a opepřete.

Krok 4

Podávejte s čerstvě opečenými bagetkami.