Crumble s emmentalem a hruškami
![crumble-hruska-600-600](https://president.cz/wp-content/uploads/2022/04/crumble-hruska-600-600-540x540.jpg)
![](https://president.cz/wp-content/themes/president/img/tps-prep.png)
Doba přípravy : 15 min
![](https://president.cz/wp-content/themes/president/img/tps-cuisson.png)
Doba vaření : 30 min
![](https://president.cz/wp-content/themes/president/img/difficulte.png)
Obtížnost :
![](https://president.cz/wp-content/themes/president/img/star-full.png)
![](https://president.cz/wp-content/themes/president/img/star-full.png)
![](https://president.cz/wp-content/themes/president/img/star-full.png)
Suroviny
Příprava
Krok 1
Smícháme mouku, cukr, ovesné vločky a přilijeme rozpuštěné máslo. Vše pořádně promícháme a rovnoměrně rozprostřeme do zapékacích misek.
Krok 2
Omyjeme hrušky, nakrájíme je na malé kousky, zakápneme citronovou šťávou a nasypeme do misek na připravený podklad. Následně hrušky zasypeme strouhaným sýrem Président Emmental.
Krok 3
Pečeme dozlatova v troubě předehřáté na 180 °C cca 30 minut. Podávat můžete s plátky čerstvé hrušky.