facebook-logo
placeholder

Grilovaný camembert s pikantními fazolemi

Chody

Hlavní jídla

Obtížnost

Snadné

Doba

20 minut

INGREDIENCE

2 balení camembertu Président Na gril pikantní koření (2x 90 g)
1 cibule
200 g konzervovaných fazolí
1 kávová lžička drcené sladké papriky
2 červené papriky
2 chilli papričky
1 citron
hrst čerstvého koriandru

Příprava

Orestujeme cibulku, přidáme sladkou papriku, chilli papričky, na kostičky nakrájenou papriku a krátce orestujeme. Poté přidáme fazole, dochutíme solí, pepřem a čerstvým koriandrem, zakápneme citronovou šťávou a vaříme cca 10 minut. Podáváme jako přílohu ke grilovanému camembertu s pikantním kořením.
Grilování camembertu: Obsah sáčku přiloženého v balení smícháme se 2–3 lžícemi oleje, vzniklou směsí obalíme sýr a zabalíme jej do alobalu (nebalit zpět do původního obalu!). Takto připravený sýr grilujeme z každé strany přibližně 5 minut.

Použitý produkt