facebook-logo
placeholder

Camembert s brusinkovou omáčkou

Chody

Chuťovky

Obtížnost

Snadné

Doba

20 minut

INGREDIENCE

1 Président Camembert krémový

1 nakrájená hruška

krekry

Na brusinkovou omáčku:

200 g čerstvých brusinek

šťáva z ½ citronu

60 g krupicového cukru (možné nahradit javorovým sirupem)

Na ozdobu:

1 hrst vlašských ořechů

Příprava

Na omáčku: brusinky dejte do vroucí vody (100 ml), přidejte šťávu z citronu a vařte 15 minut. Jakmile brusinky změknou, přidejte javorový sirup/cukr a nechejte rozpustit. Odložte stranou a nechte vychladnout.
Camembert opatrně rozkrojte a polijte omáčkou. Na závěr posypejte ořechy a servírujte s nakrájenými hruškami a krekrami.

Použitý produkt