facebook-logo
QUICHE S RAJČATY

Chody

Předkrmy

Obtížnost

Středně obtížné

Osoby

4 osoby

Doba

30 minut

Rozpočet

Nízký

Polévka z bílého česneku

INGREDIENCE

čerstvý kozí sýr Président 12 Petits Chèvres Doux
2 česneky
25 cl olivového oleje
200 g mandlí
100 g chlebové střídy
1 jablko
50 cl vody
7 cl octa
sůl a pepř
polevka-z-bileho-cesneku
syr-petits-chevre-doux-presiden

Příprava

Střídu nakrájíme na kostky a namočíme ji ve vodě. Oloupeme česnek. Do misky vložíme mandle, chlebovou střídu, česnek, olivový olej, ocet a trochu vody. Šleháme, až dostaneme požadovanou konzistenci (hladký krém). Osolíme a opepříme / schováme do ledničky. Nastrouháme jablko. Při servírování česnekové polévky přidáme strouhané jablko a navrch několik kostek čerstvého kozího sýru. Podáváme vychlazené.