facebook-logo
QUICHE S RAJČATY

Chody

Chuťovky

Obtížnost

Snadné

Osoby

2 osoby

Doba

30 minut

Rozpočet

Nízký

Čerstvý sýr s květákovou rýží a lněným semínkem

INGREDIENCE

1 balení sýra Président Svěží bylinkový (125 g)
100 g růžiček květáku (růžičky cca o délce 3–4 cm)
2 lžíce lněných semínek
½ citronu
sůl
bylinkova-2_038
svezi-bylinkovy

Příprava

Květák dáme do sekacího strojku a nasekáme na drť přibližně velikosti zrnek rýže. Květákovou rýži nasypeme do misky, přidáme lněná semínka, 2 lžíce citronové šťávy, půl lžičky nastrouhané citronové kůry a sůl. Vše promícháme a necháme 15 minut marinovat. Nakonec vmícháme čerstvý sýr Président Svěží bylinkový a podle potřeby přisolíme. Podáváme na opečených toastech. Doba přípravy: cca 30 minut